VitisVinífera 2017

VitisVinífera 2017

Aquest passat dilluns dia 3 d’abril, es va celebrar, juntament amb els 20 anys de Cuvée 3000, una nova edició del VitisVinífera,  la fira bianual del nostre distribuïdor a Barcelona.

En aquesta edició es va comptar amb la col·laboració de quasi 120 elaboradors de diferents zones vitivinícoles de Catalunya, Espanya i la resta del món.

Per la fira, que va tenir lloc al magnífic Hall del Teatre Nacional de Catalunya, hi van passar una nogensmenys destacable quantitat de gairebé 2000 persones, entre clients de Cuvée 3000, professionals diversos del sector i particulars amants del vi.

Els saraus van començar diumenge a la nit al Bar Brutal amb el primer tast mundial de Brutals, i el mateix dilluns amb la fira principal, on durant 9 hores es van poder gaudir de quasi tots els vins representats per Cuvée 3000. Entre ells, òbviament, els de Celler Comunica i L’Infernal, i dels que, el més destacat de tots, va ser la presentació a nivell mundial (ja que era el primer cop que es tastava en públic, i dir “mundial” sempre queda millor ) del nou Comunica “La Pua”, el flamant vi blanc que sortirà al mercat cap al juny, elaborat amb Garnatxa Blanca i un  toc de Garnatxa Negra, vinificada en blanc, que li aporta cos, untuositat i el destacable segell Comunica de la casa. A part d’aquest, es va poder tastar tota la gamma de Celler Comunica (La Comèdia 2015, Comunica 2014, La Peluda 2015 i Vinya Goretti 2015) i L’Infernal (Riu Blanc 2014, Riu Negre 2013, El Casot 2013, Face Nord 2013, Fons Clar 2013 i Aguilera 2008).

Un cop acabada la fira al TNC, la festa va continuar a la sala Razzmatazz, on a part de la Wine Party amb molts dels vins tastats durant el dia, vam poder gaudir del menjar elaborat pels amics del Cortijo Tarragona, el Gresca de Rafa Peña i d’altres.

Com sempre i cada dos anys, un plaer formar part d’aquest gran xou anomenat VitisVinífera!

Salut i vi!