Vins

Els Vins de Celler Comunica

A Celler Comunica elaborem els vins que més ens agraden i com ens agraden: vins honestos procedents de vinyes en sòls de granit.

En els nostres vins hi trobareu frescor i vivacitat, una expressió neta i pura. Hi trobareu vins Montsant vibrants, saborosos i amb textura, de garnatxes, carinyena i syrah.

No hi trobareu maquillatges ni artificis, ni res que pertorbi el caràcter que atorga un emplaçament únic com és Mas d’en Cosme.

La gamma Comunica

Comunica, La Peluda i Vinya Goretti: en l’origen hi ha la diferència

Sovint ens definim com cuiners de terrers. La veritat és, però, que cuinem poc. Més aviat ens dediquem a preservar les particularitats de cada vinya, i el que ens desviu és el que transmet cada sòl.

És per això que els nostres vins no es diferencien pel treball al celler. Únicament per la vinya s’expliquen els matisos i textures de vins com Comunica, La Peluda i Vinya Goretti.

Mas d’en Cosme

Mas d’en Cosme, a la zona dels Fontanals i Baboixos de Falset, és una finca on predominen els sòls granítics, a excepció d’algunes bancalades d’argila calcària.

A tocar de la Serra de Llaberia i a una alçada de 370 metres, el travessen aigües freàtiques, que ajuden les vinyes a contrarestar la calidesa pròpia de la zona.

Vinifiquem el raïm que aquestes vinyes (7 hectàrees) ens donen. Hi tenim garnatxa negra (60%), garnatxa peluda (10%), carinyena (10%), syrah (15%) i Ull de llebre (5%).

Criances en Inox

A Celler Comunica cerquem vins honestos que mostren allò que són: vinyes en un context climàtic i geològic singular. Per això optem per les criances en inox, per no interferir ni desdibuixar allò que són i expliquen les nostres vinyes.

Germinal
La Pua
Comunica
Vinya Goretti
La Peluda