Som inconformistes i fidels al terrer
Ens diem Pep Aguilar i Patri Morillo, i el nostre projecte és: Celler Comunica.
Portem molts anys al món del vi
I el camí recorregut ens ha dut a la DO Montsant
Previous slide
Next slide

No som conformistes. No ho hem estat mai.

Les persones que estem al darrera de Celler Comunica portem molts anys dedicats al món del vi, i així ha estat que ho hem tombat tot (o gairebé) amb unes ganes immenses d’aprendre, d’experimentar i de mirar de trobar el nostre propi camí.

Hem assessorat cellers de tota manera en diferents zones vitivinícoles del Mediterrani (D.O.Q Priorat, D.O Montsant, D.O Penedés, D.O Costers del Segre, D.O Valencia, D.O Almansa, D.O Bullas) i, finalment, al cap dels anys, el camí que hem recorregut ens ha dut a la DO Montsant, on hem posat en marxa el nostre propi projecte.

Ens diem Pep Aguilar i Patri Morillo, i el nostre projecte és: Celler Comunica.

Fidels al terrer. Els vins es fan a la terra.

Tothom ho diu això, d’uns anys cap aquí, i nosaltres n’estem tan convençuts que ens passem més hores a la terra que dins del celler, amb la intenció de conèixer cadascuna de les vinyes que tenim al Mas d’en Cosme (Falset) i cada pam de terra on creixen.

Mas d’en Cosme és una finca dominada per les terres granítiques. I no és cap casualitat. És precisament la terra que buscàvem i en la qual hem somiat durant anys: una finca de granit per fer-hi vins frescos i vibrants, com els que acostuma a donar la terra granítica a la DO Montsant.

Aquesta era la nostra idea. Som uns apassionats del granit, i ens n’hem sortit. La garnatxa negra, la garnatxa peluda, la carinyena i la mica de syrah que tenim, també hi ajuden, naturalment.

Enamorats del #granit

Mas d'en Cosme

Al terme de Falset, és una finca que ens té enamorats. Situada entre les partides dels Baboixos i els Fontanals, amb vistes a la Mola de Colldejou i la serra de Llaberia, el seu clima és sec però els vespres d’estiu, per molt que apreti la calor, la garbinada sempre hi toca i les vinyes i la terra ho agraeixen.

Molt ben situat a tocar de la carretera de Falset a Porrera i de l’antic camí de Pradell –que en origen va ser una via romana–, el Mas d’en Cosme té tanta història que per aquí fins i tot hi van passar Nehru i Indira Ghandi, que van fer una curta visita al mas el 1938 durant la guerra civil. Us confessem que nosaltres també vam flipar amb la història.

Els vins de Celler Comunica